Ποιοι είναι η Webbies

Μοιραζόμαστε τη γνώση και το πάθος για τον ψηφιακό κόσμο, ολοκληρώνοντας μαζί τον στόχο σου!

Η Ομάδα

Να συστηθούμε;

Webbies Team

Ανθή

PR & Business Development Consultant. Γεια σου! Με λένε Ανθή και έχω μακρά εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης, διατελώντας διευθύντρια διαφήμισης σε περιοδικά ειδικού τύπου στον χώρο της πληροφορικής, όπως Chip, RAM, PC-Magazine αλλά και στο Αθηνόραμα το γνωστότερο περιοδικό της πόλης της Αθήνας.

Webbies Team - Βάνα

Βάνα

Business Development Consultant. Γεια σου! Με λένε Βάνα και έχω μακρά εμπειρία στην εμπορική ανάπτυξη εταιριών, παρέχοντας τους υπηρεσίες εδικά σχεδιασμένες για αυτές, προσεγγίζοντας τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες της αγοράς τους, με βάση την ανάγκη τους.

WebbiesTeam - Σοφία

Σοφία

Digital Marketing Consultant. Γεια σου! Με λένε Σοφία και έχω μακρά εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ειδικά στον τομέα του Digital Marketing. Η συμβολή μου στην δημιουργία στρατηγικών πλάνων των εταιρειών στα project που συμμετείχα, σχεδιάζοντας την κατάλληλη για αυτές εμπορική και επικοινωνιακή πολιτική, είχε σαν αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων τους.

Webbies Team- Μάνος

Μάνος

Marketing & Business Development Consultant. Γεια σου! Με λένε Μάνο και έχω μακρά εμπειρία στην ανάπτυξη πωλήσεων και νέων αγορών. Ειδικότερα στις αγορές των Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Μόδας. Η συμβολή μου στην διαχείριση Marketing και Πωλήσεων στους τομείς της Λιανικής, Χονδρικής, Μικρών και Μεγάλων Επιχειρήσεων, τόσο σε απευθείας πωλήσεις όσο μέσω καναλιών διανομής προϊόντων και υπηρεσιών, είναι σημαντική σε όλες τις εταιρείες που συνεργάστηκα.

Webbies Team - Vangelis

Βαγγέλης

Web Designer, UI Developer & S.E.O. Expert. Γεια σου! Με λένε Βαγγέλη και έχω μακρά εμπειρία στην στην ανάπτυξη web εφαρμογών και κυρίως στον σχεδιασμό και την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων αλλά και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Παράλληλα δε, δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην βελτιστοποίηση της κάθε ιστοσελίδας με σκοπό την επιτυχία της σε S.E.O.

Webbies Team - Christos

Χρήστος

Web Demolition Expert. Γεια σου! Κάποιοι λένε ότι τον καταζητά η CIA και ότι κοιμάται ανάποδα σα νυχτερίδα. Άλλοι πάλι λένε οτι οι πολιτικές του είναι τρομακτικές και ότι κάποτε έριξε νοκάουτ ένα άλογο. Εμείς απλά ξέρουμε ότι σε απαιτητικά projects Web, Social Media, Digital Marketing και Getaway Driving είναι πολύτιμος συνεργάτης μας.

Webbies Affiliate

Γίνε Affiliate και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα!

Στείλε μας ΤΩΡΑ το ενδιαφέρον σου!

Γίνε Affiliate